Kahvihuone

Kruusaamatoint flätinää

Wiki päivitetty versioon 1.21.1. Otan käyttöön joitain bundlattuja extensioneita. –Taleman (keskustelu) 2. kesäkuuta 2013 kello 11.41 (EEST)

Tässä voi kirjoitella Porixin asioista vapaasti. Kirjoittaa vaan sanomansa ja pistää vaikka nimmarin alle. Muut sitten jatkaa juttua omilla näkemyksillään. –Taleman 15. marraskuuta 2009 kello 20.01 (UTC)

No kokeillaas flätistä sitten. Kai maar mä tämänkin saan jotenkin sössittyä, kuten ton eilisen postituslistaseikkailunkin. Mahtaaks tän kukaa ymmärtää vilkasta?. En löytäny mahdollisuutta avata uutta kirjotusluukkua, joten laitan tähän jatkoks vaan. Näin taisit tarkoittaakin. –Linuser 16. marraskuuta 2009 klo 14.10

Juu, näin tämä toimii. Tässä voi jutskata kiinnostavista asioista, jos ei ole kovin kiire saada vastausta. Tähän Kahvihuoneeseenkin on linkki Porixin Wikin joka sivulla näkyvässä vasemman reunan navigointisarakkeessa. Siellä on ylimmässä laatikossa tärkeimmät sivut, ja muissa laatikoissa sitten aiheittaan järjesteltynä. –Taleman 16. marraskuuta 2009 kello 18.54 (UTC)

No, mikäs kiire tässä ny ois, hyvin kerkii odottamaan vastausta. Ei me kuitenkaan taideta Facebookille pärjätä :) Se porixi-linkki, joka johtaa porixi-wikiin siinä aktivaattorin porixi-sivulla, on niin pieni, etten sitä pariin päivään huomannu laisinkaan ja sen johdosta jäi asia jos toinenkin huomaamatta. Joskus sen varmaan isonnamme. –Linuser 16.marraskuuta 2009 klo 21.42

Isvard 16. marraskuuta 2009 kello 23.09 (UTC) Oliko muuten torstaille mitään aihetta sovittuna? Jos ei niin voitaisko tästä viestinnästä höpistä, jos vaikka sattuis oleen se mokkulakin porixille jo tullu.

Linuser 18. marraskuuta 2009 kello 08.49 (UTC) Mulle sopii aiheeks ainakin, vaikket kysymystä varmaan mulle varsinaisesti laittanutkaan. Senkin takia skriivailen, ettei tää kaivo ny vallan kuivus :)

Luokat: